Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

manibelas (308691) - F.C. Steaua del Grifo (120441) » 544953165: T48/J6/X

Liga 544953165 Información oficial sobre el partido 544953165 en Hattrick

05.12.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / X.1892 (167147)

manibelas Alineación oficial del equipo 'manibelas' en el partido 2 - 3 F.C. Steaua del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua del Grifo' en el partido
Eduardo Marín Valle (21') 1 - 0
1 - 1 Claudio Isaza (41')
Juan Maino (48') 2 - 1
2 - 2 José Jiménez (80')
2 - 3 Miguel Díaz de Lavandero (81')
manibelas Alineación oficial del equipo 'manibelas' en el partido 2 - 3 F.C. Steaua del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua del Grifo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
manibelas Alineación oficial del equipo 'manibelas' en el partido 5 - 2 F.C. Steaua del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua del Grifo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

manibelas

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Eduardo Marín Valle va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de manibelas.
  • 120 Minuto 48 (Gol de falta): Una falta al minut 48 va provocar un lliure directe. Juan Maino el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de manibelas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Einar Granell va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oier Arrizuria de manibelas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Steaua del Grifo

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 41 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Claudio Isaza marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Steaua van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 80, quan José Jiménez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Díaz de Lavandero va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Benjamín Halcón quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Einar Granell haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Steaua al minut 72.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Luis Carlos Vilallonga va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gracián Santeiro va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Jiménez de Steaua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Francisco Jesús Haro de Steaua va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Claudio Isaza de Steaua es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Claudio Isaza no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Eduardo Conde.