Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Fuentepelayo (993015) - alvaro CF (311182) » 544950859: T48/J2/X

Liga 544950859 Información oficial sobre el partido 544950859 en Hattrick

07.11.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.1851 (167106)

UD Fuentepelayo Alineación oficial del equipo 'UD Fuentepelayo' en el partido 1 - 3 alvaro CF Alineación oficial del equipo 'alvaro CF' en el partido
0 - 1 Carlos de Hinojosa (22')
0 - 2 Wassim Ouakil (44')
0 - 3 Juan Ricardo Lazcano (71')
Enrique Zárraga (85') 1 - 3
UD Fuentepelayo Alineación oficial del equipo 'UD Fuentepelayo' en el partido 1 - 3 alvaro CF Alineación oficial del equipo 'alvaro CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UD Fuentepelayo Alineación oficial del equipo 'UD Fuentepelayo' en el partido 3 - 2 alvaro CF Alineación oficial del equipo 'alvaro CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,1 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Fuentepelayo

Goles Goles

  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): El jugador Enrique Zárraga de Fuentepelayo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Óscar Sanz va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Francisco Roqueiro va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Delmiro Federigui no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ángel Lucendo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Fuentepelayo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ricardo Henríquez va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rudi Scharf va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Fuentepelayo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Enrique Zárraga va sortir desviat a la dreta de la porteria.

alvaro CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Carlos De Hinojosa va posar els visitants alvaro per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Wassim Ouakil va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Juan Ricardo Lazcano va augmentar l'avantatge de alvaro a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Illaun Lakortu al minut 80, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sergio Roldán Rendon va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): alvaro quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rodrigo Deza va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rutenio Soto es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos De Hinojosa de alvaro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): En Daniel Ruiz-Berriz va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.