Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villafuertes (994595) - fc los pajaracos ligones (1436409) » 544948873: T48/J11/X

Liga 544948873 Información oficial sobre el partido 544948873 en Hattrick

09.01.2016 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / X.1815 (167070)

villafuertes Alineación oficial del equipo 'villafuertes' en el partido 2 - 2 fc los pajaracos ligones Alineación oficial del equipo 'fc los pajaracos ligones' en el partido
Javier Madalena (14') 1 - 0
1 - 1 Patricio Vadillos (26')
1 - 2 Cecilio Dorcas (28')
Micha Dantscher (40') 2 - 2
villafuertes Alineación oficial del equipo 'villafuertes' en el partido 2 - 2 fc los pajaracos ligones Alineación oficial del equipo 'fc los pajaracos ligones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
villafuertes Alineación oficial del equipo 'villafuertes' en el partido 4 - 2 fc los pajaracos ligones Alineación oficial del equipo 'fc los pajaracos ligones' en el partido
Tiene mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villafuertes

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a villafuertes va ser Javier Madalena.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del villafuertes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Micha Dantscher en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): villafuertes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Madalena ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Javier Madalena va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de villafuertes.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Mateo Cruilles va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de villafuertes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Fruktuoso Artazubiaga, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Micha Dantscher que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

fc los pajaracos ligones

Goles Goles

  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 26, en Marcos Hielz la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Patricio Vadillos que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Cecilio Dorcas de pajaracos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luis Inclán. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Custodio Cobas de pajaracos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Quiroga de pajaracos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Aleix Boixareu, que no va rendir al seu nivell habitual.