Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palenstar (490500) - chacel barça (492115) » 544938547: T48/J5/X

Liga 544938547 Información oficial sobre el partido 544938547 en Hattrick

28.11.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / X.1631 (166886)

palenstar Alineación oficial del equipo 'palenstar' en el partido 3 - 4 chacel barça Alineación oficial del equipo 'chacel barça' en el partido
Diego Díez (20') 1 - 0
Marcos Inzaurdiaga (26') 2 - 0
2 - 1 Antoni Maria Capdevila (33')
Diego Díez (39') 3 - 1
3 - 2 Rafael Iguarán (61')
3 - 3 Rafael Iguarán (74')
3 - 4 Francisco Civo de Sopranis (82')
palenstar Alineación oficial del equipo 'palenstar' en el partido 3 - 4 chacel barça Alineación oficial del equipo 'chacel barça' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
palenstar Alineación oficial del equipo 'palenstar' en el partido 10 - 1 chacel barça Alineación oficial del equipo 'chacel barça' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 9.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper mega EJEA (10)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

palenstar

Goles Goles

  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Juan Víctor Quesada de palenstar va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Diego Díez, que no va perdonar.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marcos Inzaurdiaga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a palenstar.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Diego Díez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de palenstar i marcant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ventín Escourido de palenstar va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Diego Díez que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): palenstar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Víctor Quesada ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del palenstar van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Julio Laín Valenzuela, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Díez de palenstar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76 de partit, Diego Díez de palenstar va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

chacel barça

Goles Goles

  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Antoni Maria Capdevila va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors de chacel no defallien en cap moment. Producte d'això, en Rafael Iguarán va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Rafael Iguarán per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de chacel va ser finalitzada des de l'esquerra per Francisco Civo de Sopranis al minut 82. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antoni Maria Capdevila, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Antoni Maria Capdevila va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rafael Iguarán va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Ivan Malivern de chacel va abandonar el terreny de joc després de 66 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Laredo va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): chacel es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Víctor Valenzuela Guerra no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marcos La Cámara al camp.