Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARIOSKY F.C. (123227) - Atlètic de Rossell (493532) » 544935360: T48/J8/X

Liga 544935360 Información oficial sobre el partido 544935360 en Hattrick

19.12.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / X.1574 (166829)

MARIOSKY F.C. Alineación oficial del equipo 'MARIOSKY F.C.' en el partido 4 - 3 Atlètic de Rossell Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Rossell' en el partido
Don Kraft (20') 1 - 0
1 - 1 Luis Uña (29')
1 - 2 Francisco Contreras (37')
1 - 3 Alberto Holguín Garralón (38')
Manuel Serrano (65') 2 - 3
Evarist Brotons (79') 3 - 3
Don Kraft (86') 4 - 3
MARIOSKY F.C. Alineación oficial del equipo 'MARIOSKY F.C.' en el partido 4 - 3 Atlètic de Rossell Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Rossell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
MARIOSKY F.C. Alineación oficial del equipo 'MARIOSKY F.C.' en el partido 4 - 4 Atlètic de Rossell Alineación oficial del equipo 'Atlètic de Rossell' en el partido
Tiene un resultado normal 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARIOSKY F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a MARIOSKY va ser Don Kraft.
  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Manuel Serrano es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Evarist Brotons s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Don Kraft, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MARIOSKY se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Contreras no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manuel Serrano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Lyle Chalder va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MARIOSKY se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Garita de MARIOSKY la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlètic de Rossell

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MARIOSKY. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Uña la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atlètic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 29.
  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Manuel Serrano es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Francisco Contreras per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 37 passava a ser 1 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alberto Holguín Garralón de Atlètic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 38 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlètic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Uña va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atlètic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Enzo Melillo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Francisco Contreras va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enzo Melillo de Atlètic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Pedro Sojo ocupà el lloc d'en Ulises Caulers al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlètic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.