Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

meaburroooo (800247) - Zanarkand F.C. (1587034) » 544934676: T48/J4/X

Liga 544934676 Información oficial sobre el partido 544934676 en Hattrick

21.11.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / X.1562 (166817)

meaburroooo Alineación oficial del equipo 'meaburroooo' en el partido 2 - 0 Zanarkand F.C. Alineación oficial del equipo 'Zanarkand F.C.' en el partido
Ramon Alzamora (62') 1 - 0
César Augusto Meléndez (83') 2 - 0
meaburroooo Alineación oficial del equipo 'meaburroooo' en el partido 2 - 0 Zanarkand F.C. Alineación oficial del equipo 'Zanarkand F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
meaburroooo Alineación oficial del equipo 'meaburroooo' en el partido 6 - 0 Zanarkand F.C. Alineación oficial del equipo 'Zanarkand F.C.' en el partido
Es un cenizo 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

meaburroooo

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 62 gràcies a la jugada de Ramon Alzamora, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En César Augusto Meléndez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gerardo San Pedro va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Enrique Tacón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Amb 20 minuts disputats, Ramón Gil gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Enrique Tacón va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Barney Shelby del meaburroooo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Al minut 19 de partit, el jugador Gerardo San Pedro de meaburroooo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Zanarkand F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Pedro Xamar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 50 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Pedro Xamar de Zanarkand va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mezgeld Choklati de Zanarkand va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mezgeld Choklati es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Zanarkand va fer una substitució al minut 81. Joaquín Orio va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fatheddine Saïïdi.