Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Coxiqera (436474) - alonsos club (796335) » 544923372: T48/J6/X

Liga 544923372 Información oficial sobre el partido 544923372 en Hattrick

05.12.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / X.1360 (166615)

La Coxiqera Alineación oficial del equipo 'La Coxiqera' en el partido 1 - 1 alonsos club Alineación oficial del equipo 'alonsos club' en el partido
Ferran Planellas (30') 1 - 0
1 - 1 Alberto Real de Asua (79')
La Coxiqera Alineación oficial del equipo 'La Coxiqera' en el partido 1 - 1 alonsos club Alineación oficial del equipo 'alonsos club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Coxiqera Alineación oficial del equipo 'La Coxiqera' en el partido 2 - 1 alonsos club Alineación oficial del equipo 'alonsos club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,9 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Coxiqera

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Coxiqera sempre confia amb les genialitats d'en Ferran Planellas; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Luis Ruiz-Jarabo del Coxiqera ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Eliécer Bermúdez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Coxiqera.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del alonsos. La jugada d'estratègia del Coxiqera per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Luis Ruiz-Jarabo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Hans-Walter Schachinger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de José Alejandro Sacedón va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Mikelats Kalbetegi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Alejandro Sacedón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Coxiqera va estar a punt de posar-se per davant al minut 80 però Silvino Pedrajas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Luis Ruiz-Jarabo tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

alonsos club

Goles Goles

  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 79 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Alberto Real de Asua de alonsos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Luis Ruiz-Jarabo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a alonsos al minut 31.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de alonsos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Damaso Narrubitza, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.