Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pepiteam (1457575) - Arenas de Guecho (30772) » 544917107: T48/J8/X

Liga 544917107 Información oficial sobre el partido 544917107 en Hattrick

19.12.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / X.1248 (166503)

pepiteam Alineación oficial del equipo 'pepiteam' en el partido 1 - 1 Arenas de Guecho Alineación oficial del equipo 'Arenas de Guecho' en el partido
0 - 1 Francisco de Asís Chacón (41')
Óscar Gil Pérez (43') 1 - 1
pepiteam Alineación oficial del equipo 'pepiteam' en el partido 1 - 1 Arenas de Guecho Alineación oficial del equipo 'Arenas de Guecho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
pepiteam Alineación oficial del equipo 'pepiteam' en el partido 5 - 3 Arenas de Guecho Alineación oficial del equipo 'Arenas de Guecho' en el partido
Es un cenizo 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pepiteam

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): pepiteam va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 43, quan Óscar Gil Pérez, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Marcos Medina del pepiteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de pepiteam, en Pedro Mateos, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Marcos Medina no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Toño Vera no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Arenas de Guecho

Goles Goles

  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 41, Antonio Entenza va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Francisco de Asís Chacón, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Francisco de Asís Chacón va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pedro Mateos va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Arenas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan Àngel Savalls va quedar-se sol davant el porter Pedro Mateos, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Arenas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Òscar Pardines, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Àngel Savalls quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Després de 82 minuts jugats, Gervasio Galán es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joan Carles Trabal.