Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAMELLS (1586702) - twistaa (777342) » 544913723: T48/J2/X

Liga 544913723 Información oficial sobre el partido 544913723 en Hattrick

07.11.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.1188 (166443)

CAMELLS Alineación oficial del equipo 'CAMELLS' en el partido 3 - 1 twistaa Alineación oficial del equipo 'twistaa' en el partido
Guifré Alborch (8') 1 - 0
Maties Altur (14') 2 - 0
Mauro Martí (23') 3 - 0
3 - 1 Lorenzo Villegas (79')
CAMELLS Alineación oficial del equipo 'CAMELLS' en el partido 3 - 1 twistaa Alineación oficial del equipo 'twistaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CAMELLS Alineación oficial del equipo 'CAMELLS' en el partido 1 - 2 twistaa Alineación oficial del equipo 'twistaa' en el partido
Tiene suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAMELLS

Goles Goles

  • 136 Minuto 8 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Diego Suárez encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Guifré Alborch anotar per a CAMELLS el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): En Maties Altur de CAMELLS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 106 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mauro Martí sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 23 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Alexander Velev del CAMELLS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 234 Minuto 54 (Ocasión de penalti): Al minut 54 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Joaquim Cunill, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 62 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mauro Martí, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Alexander Velev de CAMELLS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Manuel Griver ocupà el lloc d'en Ciprian Farago al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de CAMELLS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

twistaa

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Lorenzo Villegas va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per twistaa en aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Moro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Miguel Brun va fer una estirada espectacular al minut 57, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Oindi Andiano.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Lorenzo Villegas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Miguel Brun.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de twistaa, en Raúl Guignard, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.