Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danis f.c (1435143) - Union Deportiva Estepona (1334505) » 544911953: T48/J7/X

Liga 544911953 Información oficial sobre el partido 544911953 en Hattrick

12.12.2015 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / X.1156 (166411)

Danis f.c Alineación oficial del equipo 'Danis f.c' en el partido 5 - 1 Union Deportiva Estepona Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Estepona' en el partido
Martín Ladrera (18') 1 - 0
Martín Ladrera (30') 2 - 0
2 - 1 Manuel Ormazábal (41')
Chema Argüelles (57') 3 - 1
Crespo Barreiros (68') 4 - 1
Chema Argüelles (72') 5 - 1
Danis f.c Alineación oficial del equipo 'Danis f.c' en el partido 5 - 1 Union Deportiva Estepona Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Estepona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Danis f.c Alineación oficial del equipo 'Danis f.c' en el partido 5 - 0 Union Deportiva Estepona Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Estepona' en el partido
Tiene un resultado normal 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Danis f.c

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Martín Ladrera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Danis va aconseguir el 2 - 0 quan Martín Ladrera va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Chema Argüelles va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 57 el resultat passava a ser de 3 - 1.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Martín Ladrera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Danis, un peu providencial d'en Crespo Barreiros va situar el 4-1 al panell digital.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Chema Argüelles va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 72 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Eduardo Borrell gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Padilla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Óscar Aladrén va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Carlos Guezala una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Jorge Padilla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deportiva. La jugada d'estratègia del Danis per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Martín Ladrera va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Union Deportiva Estepona

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): El jugador Manuel Ormazábal de Deportiva es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Tom Rivadeneira va fer una estirada espectacular al minut 37, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Salvador Ascarza.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quique Chaves de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, Jorge Padilla de Deportiva es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ernesto Ramírez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.