Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D Castellar (314393) - R.M.V.P (439127) » 544905757: T48/J13/X

Liga 544905757 Información oficial sobre el partido 544905757 en Hattrick

23.01.2016 14:15:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / X.1045 (166300)

U.D Castellar Alineación oficial del equipo 'U.D Castellar' en el partido 5 - 2 R.M.V.P Alineación oficial del equipo 'R.M.V.P' en el partido
Josep Maria Masferrer (12') 1 - 0
Óscar Porcel Muñoz (32') 2 - 0
2 - 1 Raúl Alberto Albuquerque (83')
2 - 2 Pedro Carreteiro (84')
Federico Navarro Ategui (87') 3 - 2
Federico Navarro Ategui (89') 4 - 2
Enrique Vizconde (89') 5 - 2
U.D Castellar Alineación oficial del equipo 'U.D Castellar' en el partido 5 - 2 R.M.V.P Alineación oficial del equipo 'R.M.V.P' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D Castellar Alineación oficial del equipo 'U.D Castellar' en el partido 3 - 1 R.M.V.P Alineación oficial del equipo 'R.M.V.P' en el partido
Tiene suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Castellar

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Castellar van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josep Maria Masferrer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Óscar Porcel Muñoz es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Federico Navarro Ategui ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Castellar es posava per davant 3 a 2.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pol Satorras la va rematar Federico Navarro Ategui amb una magnífica volea que va fer pujar per a Castellar el 4 - 2.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Castellar va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Enrique Vizconde progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Federico Navarro Ategui va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dani Bellpuig no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enrique Vizconde estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Maria Masferrer de Castellar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 4 (Lesión leve): Després de 4 minuts jugats, Steffen Michael Michalas es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Simón Ochotorena.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Àlvar Bordoy de Castellar es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

R.M.V.P

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Raúl Alberto Albuquerque va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el R.M.V.P va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 83.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Als 84 minuts de partit, Pedro Carreteiro de R.M.V.P va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Pedro Carreteiro que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Salvador Velasco García ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del R.M.V.P va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Salvador Velasco García no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Valera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Salvador Velasco García va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.