Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the best dragons (489124) - Los Alamos C.F. (1366245) » 544903169: T48/J9/X

Liga 544903169 Información oficial sobre el partido 544903169 en Hattrick

26.12.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / X.999 (97082)

the best dragons Alineación oficial del equipo 'the best dragons' en el partido 2 - 1 Los Alamos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Alamos C.F.' en el partido
0 - 1 Carlos García (54')
Julio Gastón (60') 1 - 1
Julio Gastón (63') 2 - 1
the best dragons Alineación oficial del equipo 'the best dragons' en el partido 2 - 1 Los Alamos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Alamos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
the best dragons Alineación oficial del equipo 'the best dragons' en el partido 5 - 0 Los Alamos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Alamos C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the best dragons

Goles Goles

  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al dragons una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Julio Gastón, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 60.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador Julio Gastón de dragons, després de 63 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): dragons va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julio Gastón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a dragons per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Elkano Lopez de Goikoetxea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Pacià Bordes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de dragons se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Chacobo Meneses de dragons va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Asen Dankov va prendre el seu rol al minut 61.

Los Alamos C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 54 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 54 minuts, Carlos García va superar per velocitat Eric Mitjans per posar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eric Mitjans no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lorenzo Serna Zuleta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Omar Delfín de Alamos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Carlos García va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.