Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pobladura F.C (1436225) - TRIUNFITO F.C. (1417403) » 544897616: T48/J7/X

Liga 544897616 Información oficial sobre el partido 544897616 en Hattrick

12.12.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / X.900 (96983)

Pobladura F.C Alineación oficial del equipo 'Pobladura F.C' en el partido 1 - 2 TRIUNFITO F.C. Alineación oficial del equipo 'TRIUNFITO F.C.' en el partido
0 - 1 Jorge de las Casas (36')
Pedro Garví (50') 1 - 1
1 - 2 Pelayo Valencia (74')
Pobladura F.C Alineación oficial del equipo 'Pobladura F.C' en el partido 1 - 2 TRIUNFITO F.C. Alineación oficial del equipo 'TRIUNFITO F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pobladura F.C Alineación oficial del equipo 'Pobladura F.C' en el partido 4 - 0 TRIUNFITO F.C. Alineación oficial del equipo 'TRIUNFITO F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pobladura F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Passat el minut 50 de joc, Pedro Garví facilitava les coses al Pobladura amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fausto Campi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ander Matzaga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Pobladura va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Grander ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Pedro Garví va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pobladura se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Grander va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Pobladura Valeri Sekulov quasi va assolir l'empat al minut 80 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Salinas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Ander Matzaga de Pobladura va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

TRIUNFITO F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Jorge de las Casas va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Pelayo Valencia que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): TRIUN va fer una substitució al minut 73. Cornelio Cunchillos va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jaime Gutiérrez.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Rafael Iñigo-Ruiz tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.