Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Demolition Boys Soccer (1368055) - real pereponi F.C. (1339712) » 544887125: T48/J2/X

Liga 544887125 Información oficial sobre el partido 544887125 en Hattrick

07.11.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.713 (96796)

Demolition Boys Soccer Alineación oficial del equipo 'Demolition Boys Soccer' en el partido 2 - 1 real pereponi F.C. Alineación oficial del equipo 'real pereponi F.C.' en el partido
0 - 1 Benjamí Pomés (51')
Eugeni Calaf (75') 1 - 1
Maxim Clucerescu (77') 2 - 1
Demolition Boys Soccer Alineación oficial del equipo 'Demolition Boys Soccer' en el partido 2 - 1 real pereponi F.C. Alineación oficial del equipo 'real pereponi F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Demolition Boys Soccer Alineación oficial del equipo 'Demolition Boys Soccer' en el partido 3 - 0 real pereponi F.C. Alineación oficial del equipo 'real pereponi F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Demolition Boys Soccer

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Eugeni Calaf va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 75.
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va premiar Demolition amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Maxim Clucerescu va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jens-Jürgen Nerb va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Chusé Lafuente Santamaría va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Demolition que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Demolition per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Julio Domínguez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50, Jens-Jürgen Nerb arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Monsalve va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 52, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 18 (Tirita (médico)): Julio Domínguez va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

real pereponi F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El pereponi va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Benjamí Pomés rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Beltran Rives al minut 58, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mauro Cebrián, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pablo Antonio Rey ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Benjamí Pomés de pereponi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.