Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valde Deportivo (1596630) - Navation FC (1433026) » 544885824: T48/J13/X

Liga 544885824 Información oficial sobre el partido 544885824 en Hattrick

23.01.2016 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / X.689 (96772)

Valde Deportivo Alineación oficial del equipo 'Valde Deportivo' en el partido 2 - 0 Navation FC Alineación oficial del equipo 'Navation FC' en el partido
Tomeu Nin (77') 1 - 0
Alfredo Vergara (87') 2 - 0
Valde Deportivo Alineación oficial del equipo 'Valde Deportivo' en el partido 2 - 0 Navation FC Alineación oficial del equipo 'Navation FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Valde Deportivo Alineación oficial del equipo 'Valde Deportivo' en el partido 4 - 1 Navation FC Alineación oficial del equipo 'Navation FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valde Deportivo

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Navation. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tomeu Nin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Valde es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 77.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Alfredo Vergara de Valde va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Pol Cros del Valde ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Victor Boda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Tejada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Victor Boda de Valde la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àlex Reglà de Valde va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Navation FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alfredo Vergara no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Naldo González-Colloto estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Ruperto Bula va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Villaciergo va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Adnan Khoumssi de Navation va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.