Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

toxic (1337175) - Olympicaos del Pirao (124154) » 544885634: T48/J8/X

Liga 544885634 Información oficial sobre el partido 544885634 en Hattrick

19.12.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / X.686 (96769)

toxic Alineación oficial del equipo 'toxic' en el partido 1 - 5 Olympicaos del Pirao Alineación oficial del equipo 'Olympicaos del Pirao' en el partido
0 - 1 Daniel Bofill (3')
0 - 2 Daniel Bofill (32')
0 - 3 Dino Corvelle (34')
Fernando Vega Gallego (36') 1 - 3
1 - 4 Ernesto Gaiztarro (39')
1 - 5 Jaime Palmas (73')
toxic Alineación oficial del equipo 'toxic' en el partido 1 - 5 Olympicaos del Pirao Alineación oficial del equipo 'Olympicaos del Pirao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
toxic Alineación oficial del equipo 'toxic' en el partido 3 - 4 Olympicaos del Pirao Alineación oficial del equipo 'Olympicaos del Pirao' en el partido
Tiene mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,5 % 64,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

toxic

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, el toxic va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Fernando Vega Gallego, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Gilarranz Gallardo va estar a punt de marcar al minut 5 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Sergio Mundo va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 37 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del toxic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergio Mundo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): toxic va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sergio Mundo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Eleazar Escalzo de toxic es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Olympicaos del Pirao

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Daniel Bofill va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Olympicaos i marcant el 0 - 1.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En 洪 (Hong) 泽智 (Zezhi) sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Daniel Bofill que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dino Corvelle va augmentar l'avantatge de Olympicaos a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ernesto Gaiztarro de Olympicaos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 39 de partit.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jaime Palmas, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Eulalio Ruiz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Ramón Plaza Ronda, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Montalvo de Olympicaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 65 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Olympicaos puguin veure en 洪 (Hong) 泽智 (Zezhi) jugant de nou; ja que al minut 65 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ricardo Amorrortu el va substituir sense tenir temps d'escalfar.