Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Js8 (1592814) - FC Galloway (440040) » 544882476: T48/J2/X

Liga 544882476 Información oficial sobre el partido 544882476 en Hattrick

07.11.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.630 (96713)

Js8 Alineación oficial del equipo 'Js8' en el partido 2 - 3 FC Galloway Alineación oficial del equipo 'FC Galloway' en el partido
0 - 1 Tomàs Falconer (26')
0 - 2 Fernando Sanz (39')
0 - 3 César Monereo (60')
Miguel Reina (68') 1 - 3
Esteban Salerno (69') 2 - 3
Js8 Alineación oficial del equipo 'Js8' en el partido 2 - 3 FC Galloway Alineación oficial del equipo 'FC Galloway' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Js8 Alineación oficial del equipo 'Js8' en el partido 3 - 2 FC Galloway Alineación oficial del equipo 'FC Galloway' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Js8

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Manrique Coto va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Js8, Miguel Reina, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Galloway. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Esteban Salerno la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Js8 es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan Juan Zigüenza des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Pedro Moraga no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Js8 va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 64 que Juan Pedro Polo Baz no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Moraga de Js8 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Passats 16 minuts de joc, en Carlos Manrique Coto de Js8 va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Arcadi Juncadella de Js8 va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Álvaro Carriazo va entrar en el seu lloc.

FC Galloway

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Tomàs Falconer va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fernando Sanz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 136 Minuto 60 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Antonio Arrabal s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant César Monereo, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Keperin Arroki, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Keperin Arroki va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Ríos Mendez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Ibarluce de Galloway amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Santiago Ríos Mendez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Viţelar de Galloway va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Mazas de Galloway va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.