Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sporting de cubalibres (436591) - Salou F.C (125181) » 544879146: T48/J10/X

Liga 544879146 Información oficial sobre el partido 544879146 en Hattrick

02.01.2016 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / X.570 (96653)

sporting de cubalibres Alineación oficial del equipo 'sporting de cubalibres' en el partido 4 - 4 Salou F.C Alineación oficial del equipo 'Salou F.C' en el partido
0 - 1 Mario Iñigo-Ruiz (10')
0 - 2 Ramón Amaya (37')
0 - 3 Edgar Frigolé (42')
Paco Cillanco (51') 1 - 3
1 - 4 Juan Olaso (61')
Paco Cillanco (62') 2 - 4
Jordi Balbastre (64') 3 - 4
Juan Vega Bazán (84') 4 - 4
sporting de cubalibres Alineación oficial del equipo 'sporting de cubalibres' en el partido 4 - 4 Salou F.C Alineación oficial del equipo 'Salou F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sporting de cubalibres Alineación oficial del equipo 'sporting de cubalibres' en el partido 1 - 3 Salou F.C Alineación oficial del equipo 'Salou F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting de cubalibres

Goles Goles

  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): El porter de cubalibres va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Paco Cillanco va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!
  • 100 Minuto 62 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Paco Cillanco. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 62 de joc, que suposava el 2 - 4.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jordi Balbastre de cubalibres va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 4 al marcador.
  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de César Carril la va convertir en gol amb un remat de cap en Juan Vega Bazán tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 84 el marcador es va actualitzar: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 32 minuts, en Renato da Brea no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pablo Mazo Calvo i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a cubalibres, però el xut de Jordi Balbastre va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Jordi Balbastre de cubalibres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Facio de cubalibres es va guanyar la targeta groga merescudament.

Salou F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cubalibres. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mario Iñigo-Ruiz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Salou es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 10.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Ramón Amaya va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Salou.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Salou per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 42. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Edgar Frigolé. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al 61 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Salou augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Olaso es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Salou sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rubén Vicente Español, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Edgar Frigolé al minut 50.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rubén Vicente Español va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Olaso, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Juan Olaso no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ramón Amaya no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.