Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ekipo_a (1595750) - kaotiko f.c. (1457284) » 544878999: T48/J1/X

Liga 544878999 Información oficial sobre el partido 544878999 en Hattrick

31.10.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / X.568 (96651)

ekipo_a Alineación oficial del equipo 'ekipo_a' en el partido 1 - 1 kaotiko f.c. Alineación oficial del equipo 'kaotiko f.c.' en el partido
Rodrigo Villares (57') 1 - 0
1 - 1 Alexander Randzhev (66')
ekipo_a Alineación oficial del equipo 'ekipo_a' en el partido 1 - 1 kaotiko f.c. Alineación oficial del equipo 'kaotiko f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ekipo_a Alineación oficial del equipo 'ekipo_a' en el partido 4 - 1 kaotiko f.c. Alineación oficial del equipo 'kaotiko f.c.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ekipo_a

Goles Goles

  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): ekipo_a s'avançava al marcador al minut 57, després d'un rebot que va caçar en Rodrigo Villares per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Òscar Morant va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ekipo_a que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rodrigo Villares va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Àngel Regi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En José Vicente Salinas del ekipo_a ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Rafael Centellas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Adrián Baloira va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Vibero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Javier Vibero se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pau Núñez Chacón.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però José Vicente Salinas se sentia fresc com una rosa.

kaotiko f.c.

Goles Goles

  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Alexander Randzhev que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): kaotiko va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Xavier Balletbó va desviar el xut final de Alexander Randzhev després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Dionís Pomar es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Josep Manel Capdeferro va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.