Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

putitors fc (491571) - Torrelavega Kamikazes (118122) » 544875658: T48/J6/X

Liga 544875658 Información oficial sobre el partido 544875658 en Hattrick

05.12.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / X.508 (96591)

putitors fc Alineación oficial del equipo 'putitors fc' en el partido 1 - 2 Torrelavega Kamikazes Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Kamikazes' en el partido
Juan Tolosa Carrión (52') 1 - 0
1 - 1 霍 (Huo) 秉权 (Bingquan) (75')
1 - 2 Rubén Romero (76')
putitors fc Alineación oficial del equipo 'putitors fc' en el partido 1 - 2 Torrelavega Kamikazes Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Kamikazes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
putitors fc Alineación oficial del equipo 'putitors fc' en el partido 1 - 3 Torrelavega Kamikazes Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Kamikazes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

putitors fc

Goles Goles

  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Juan Tolosa Carrión de putitors va fer un bon esprint per escapar-se de Miguel Leon Urquijo i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Tolosa Carrión.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Florencio Trasmonte estava fent un bon partit.

Torrelavega Kamikazes

Goles Goles

  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 霍 (Huo) 秉权 (Bingquan), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rubén Romero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Miguel Leon Urquijo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Pablo Roco de Godoy, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rafael Guirior no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cosmin Dobrovici que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Rafael Echerreaga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Cosmin Dobrovici sol davant la porteria al minut 59, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Torrelavega va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Rafael Guirior es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Sergio Egurrola, al minut 74 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leonel Romero de Torrelavega va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.