Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zasasasasasassasasasassasasasasasas (1369355) - Sant Gergori (1434873) » 544871546: T48/J14/X

Liga 544871546 Información oficial sobre el partido 544871546 en Hattrick

30.01.2016 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / X.434 (96517)

Zasasasasasassasasasassasasasasasas Alineación oficial del equipo 'Zasasasasasassasasasassasasasasasas' en el partido 3 - 2 Sant Gergori Alineación oficial del equipo 'Sant Gergori' en el partido
0 - 1 Alfredo Labastida (5')
0 - 2 Jaime Garrido (11')
Joaquín Pelayo (52') 1 - 2
Rubén Nevers (63') 2 - 2
Joan Ballell (79') 3 - 2
Zasasasasasassasasasassasasasasasas Alineación oficial del equipo 'Zasasasasasassasasasassasasasasasas' en el partido 3 - 2 Sant Gergori Alineación oficial del equipo 'Sant Gergori' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zasasasasasassasasasassasasasasasas Alineación oficial del equipo 'Zasasasasasassasasasassasasasasasas' en el partido 3 - 4 Sant Gergori Alineación oficial del equipo 'Sant Gergori' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,4 % 16,9 % 57,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zasasasasasassasasasassasasasasasas

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Als 52 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Zasasasasasassasasa va acabar amb la pilota als peus de Joaquín Pelayo que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Zasasasasasassasasa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rubén Nevers, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Joan Ballell va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Zasasasasasassasasa, mentre ja celebrava el 3 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Adrián Mingo Muñoz va estar a punt de marcar al minut 7 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Joaquín Pelayo va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 18 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, 孙 (Sun) 宇坤 (Yukun) va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Rubén Nevers va disposar d'una bona oportunitat al minut 33, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Rubén Nevers va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 56, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Adrián Mingo Muñoz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Sergio Murillo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Albiz Alo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Sant Gergori

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gergori eren letals, i Alfredo Labastida va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jaime Garrido de Gergori l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 11 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Joaquín Pelayo es va comportar com un juvenil al minut 87 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Figueredo.