Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

superbebientes (1419784) - destructoresXXL (1460312) » 544869003: T48/J8/X

Liga 544869003 Información oficial sobre el partido 544869003 en Hattrick

19.12.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / X.389 (96472)

superbebientes Alineación oficial del equipo 'superbebientes' en el partido 3 - 2 destructoresXXL Alineación oficial del equipo 'destructoresXXL' en el partido
José Ramón Montesinos (33') 1 - 0
José Ramón Montesinos (34') 2 - 0
2 - 1 David del Bosque (38')
Ramón Rot (74') 3 - 1
3 - 2 Albà Viader (82')
superbebientes Alineación oficial del equipo 'superbebientes' en el partido 3 - 2 destructoresXXL Alineación oficial del equipo 'destructoresXXL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
superbebientes Alineación oficial del equipo 'superbebientes' en el partido 3 - 2 destructoresXXL Alineación oficial del equipo 'destructoresXXL' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,9 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superbebientes

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mauro Martín va anar directament als peus de José Ramón Montesinos que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): José Ramón Montesinos va incrementar l'avantatge de superbebientes amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del destructoresXXL. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ramón Rot la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del superbebientes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): superbebientes va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Pere Miquel Chàfer va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Orlín Jorge, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Higini Parramon una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Lon Amarika va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Telesforo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

destructoresXXL

Goles Goles

  • 154 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan David del Bosque va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): El jugador Albà Viader de destructoresXXL es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): destructoresXXL va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Félix Gabiola es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Miguel de destructoresXXL es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Gabert de destructoresXXL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebas Monfort de destructoresXXL es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David del Bosque de destructoresXXL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29, Sebas Monfort de destructoresXXL es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.