Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Vaticano C.F (1596858) - Fumetas Team (125205) » 544861270: T48/J6/X

Liga 544861270 Información oficial sobre el partido 544861270 en Hattrick

05.12.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / X.251 (96334)

Real Vaticano C.F Alineación oficial del equipo 'Real Vaticano C.F' en el partido 2 - 4 Fumetas Team Alineación oficial del equipo 'Fumetas Team' en el partido
0 - 1 Luis Beltrán (34')
0 - 2 Luis Beltrán (36')
Rafa Casans (37') 1 - 2
1 - 3 Beturián Erquiñigo (40')
1 - 4 Pablo Urzáiz (51')
Rafa Casans (55') 2 - 4
Real Vaticano C.F Alineación oficial del equipo 'Real Vaticano C.F' en el partido 2 - 4 Fumetas Team Alineación oficial del equipo 'Fumetas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Vaticano C.F Alineación oficial del equipo 'Real Vaticano C.F' en el partido 5 - 1 Fumetas Team Alineación oficial del equipo 'Fumetas Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Vaticano C.F

Goles Goles

  • 104 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Rafa Casans va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 104 Minuto 55 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Rafa Casans va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Vaticano: 2 a 4 al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Vaticano per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Mihai Stupar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vaticano van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adriano Irujo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Georgi Vasilev va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 49 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Xavi Fedelich ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Fumetas Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Luis Beltrán era molt més ràpid que el defensa Nicasi Tresens. Al minut 34, el jugador de Fumetas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Paco Ferráez encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Luis Beltrán només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Beturián Erquiñigo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Fumetas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 4 mitjançant en Pablo Urzáiz.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Luis Beltrán, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Luis Beltrán va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Urzáiz de Fumetas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Mikel Toledotxipi de Fumetas va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Beturián Erquiñigo va entrar en el seu lloc.