Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Bukas (775571) - Unión Deportiva Colomenca (1419334) » 544858382: T48/J12/X

Liga 544858382 Información oficial sobre el partido 544858382 en Hattrick

16.01.2016 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / X.199 (96282)

Los Bukas Alineación oficial del equipo 'Los Bukas' en el partido 2 - 4 Unión Deportiva Colomenca Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Colomenca' en el partido
0 - 1 Francisco de Asís Veraza (41')
Salim Dahmane (42') 1 - 1
1 - 2 Jordi Josep Constantí (43')
Salim Dahmane (44') 2 - 2
2 - 3 Bernardo Butzuko (71')
2 - 4 Salva Sebastián (72')
Los Bukas Alineación oficial del equipo 'Los Bukas' en el partido 2 - 4 Unión Deportiva Colomenca Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Colomenca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Los Bukas Alineación oficial del equipo 'Los Bukas' en el partido 0 - 8 Unión Deportiva Colomenca Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Colomenca' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Bukas

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Bukas va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Julián Alcaide, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Salim Dahmane que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del Bukas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant Salim Dahmane en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Cèsar Moriscot va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bukas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Bukas va estar a punt de posar-se per davant al minut 55 però Cado Latorre-Civera va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Unión Deportiva Colomenca

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Francisco de Asís Veraza quedar desmarcat i marcar per a Deportiva al minut 41. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jordi Josep Constantí que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Deportiva.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Bernardo Butzuko que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Deportiva augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Salva Sebastián es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Xosé Quiranes va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gilberto Mir López rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Deportiva van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bernardo Butzuko, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Óscar Gorostegui de Deportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco de Asís Veraza de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.