Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

noia (435718) - Callejón de Vita F.C. (995732) » 544857955: T48/J4/X

Liga 544857955 Información oficial sobre el partido 544857955 en Hattrick

21.11.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / X.192 (96275)

noia Alineación oficial del equipo 'noia' en el partido 4 - 0 Callejón de Vita F.C. Alineación oficial del equipo 'Callejón de Vita F.C.' en el partido
Jesús Fenech (2') 1 - 0
Jesús Fenech (5') 2 - 0
Ignacio Sibaja (20') 3 - 0
Luis Pablo Conde (47') 4 - 0
noia Alineación oficial del equipo 'noia' en el partido 4 - 0 Callejón de Vita F.C. Alineación oficial del equipo 'Callejón de Vita F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
noia Alineación oficial del equipo 'noia' en el partido 2 - 2 Callejón de Vita F.C. Alineación oficial del equipo 'Callejón de Vita F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

noia

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Jesús Fenech, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. noia es posava per davant!
  • 133 Minuto 5 (Gol por la derecha): noia va aconseguir el 2 - 0 quan Jesús Fenech va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Sibaja, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a noia.
  • 139 Minuto 47 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Luis Pablo Conde va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Cristian Jiménez Sallas per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 4 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Cristian Jiménez Sallas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Christian Larrea estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Luis Pablo Conde, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Cálico Mires maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Callejón de Vita F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Mario Muñiz Soberano quasi redueix la diferència al marcador al minut 71, però una gran estirada d'en Vicente Gorosabel va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de David Forcades la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Callejón havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar César Irigay completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Eduardo Avalle de Callejón va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.