Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pallaresos (1594010) - SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA (486141) » 544854204: T48/J4/X

Liga 544854204 Información oficial sobre el partido 544854204 en Hattrick

21.11.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / X.125 (96208)

pallaresos Alineación oficial del equipo 'pallaresos' en el partido 1 - 3 SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA' en el partido
0 - 1 Ernesto Roldán Santos (11')
0 - 2 Jesús Bos (13')
Julio Ibares (51') 1 - 2
1 - 3 Curro Vadillos (69')
pallaresos Alineación oficial del equipo 'pallaresos' en el partido 1 - 3 SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pallaresos Alineación oficial del equipo 'pallaresos' en el partido 1 - 2 SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA Alineación oficial del equipo 'SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,8 % 59,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pallaresos

Goles Goles

  • 105 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Ivan Cortada va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Julio Ibares va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. pallaresos posava el marcador 1 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): José María Borreguero va estar a punt d'empatar per a pallaresos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gabriel Eguilaz va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Samuel Valdenebro va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Samuel Valdenebro va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Guillem Jorba de pallaresos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Rico Reyes de pallaresos es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

SAL_DEPORTIVO_MIRANDES_LUCIA

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de SAL_DEPORTIVO_MIRAN Ernesto Roldán Santos va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): En Ernesto Roldán Santos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SAL_DEPORTIVO_MIRAN, un peu providencial d'en Jesús Bos va situar el 0-2 al panell digital.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Curro Vadillos, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Beñat Ortega Iniesta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ivan Cortada va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): SAL_DEPORTIVO_MIRAN quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vladimir Iliev va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Amador Segret no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Esquivel estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jorge Esquivel al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Sáez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.