Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

capelisto (777742) - LOS DEAM (1436459) » 544853691: T48/J2/X

Liga 544853691 Información oficial sobre el partido 544853691 en Hattrick

07.11.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.116 (96199)

capelisto Alineación oficial del equipo 'capelisto' en el partido 4 - 0 LOS DEAM Alineación oficial del equipo 'LOS DEAM' en el partido
Antonio Nervio (41') 1 - 0
Andeko Ekieta (43') 2 - 0
Javier Aldehuela (44') 3 - 0
Manuel Marcé (59') 4 - 0
capelisto Alineación oficial del equipo 'capelisto' en el partido 4 - 0 LOS DEAM Alineación oficial del equipo 'LOS DEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
capelisto Alineación oficial del equipo 'capelisto' en el partido 3 - 0 LOS DEAM Alineación oficial del equipo 'LOS DEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

capelisto

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Pedro Marchena estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Antonio Nervio va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 41.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de capelisto a 2 - 0. Andeko Ekieta va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Javier Aldehuela es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a capelisto i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 59 minuts de joc. Mentre en Manuel Marcé el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Andeko Ekieta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de capelisto.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Óscar Remedios va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de capelisto va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Sanz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Fernando Miranda haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a capelisto al minut 76.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Marcé de capelisto es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Antoni Serles de capelisto va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Alberto Baniela va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Carlos Sanz probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Andeko Ekieta no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

LOS DEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Botín Descalzo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Després de 30 minuts, DEAM va veure com el seu jugador Étienne Simic havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Pedro Silva Carvajal entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Fernando Horta de DEAM va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fernando Miranda va prendre el seu rol al minut 44.