Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lastres (48232) - Club Palace (990740) » 544851452: T48/J2/X

Liga 544851452 Información oficial sobre el partido 544851452 en Hattrick

07.11.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.76 (96159)

Lastres Alineación oficial del equipo 'Lastres' en el partido 4 - 2 Club Palace Alineación oficial del equipo 'Club Palace' en el partido
0 - 1 Zacarías Ruiz (10')
Procopio Raimondo (35') 1 - 1
Miguel Naranjo (61') 2 - 1
Bermudo Loyola (65') 3 - 1
Miguel Naranjo (67') 4 - 1
4 - 2 Ricardo Suelves (69')
Lastres Alineación oficial del equipo 'Lastres' en el partido 4 - 2 Club Palace Alineación oficial del equipo 'Club Palace' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lastres Alineación oficial del equipo 'Lastres' en el partido 3 - 2 Club Palace Alineación oficial del equipo 'Club Palace' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lastres

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Procopio Raimondo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 35.
  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Miguel Naranjo va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 61, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Lastres, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Lastres el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bermudo Loyola va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, Breixo Castrelos va pentinar un córner cap al segon pal que Miguel Naranjo va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 el Lastres va posar setge sobre la defensa central visitant però en Breixo Castrelos no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Miguel Naranjo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eduardo León Mendoza va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Procopio Raimondo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lastres se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Nano Campodafeira de Lastres va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xurxo Balseiro va entrar en el seu lloc.

Club Palace

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Palace va ser finalitzada des de l'esquerra per Zacarías Ruiz al minut 10. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 69 del partit, anotant el 4 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ricardo Suelves.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 64 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir David Torroja va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Traian Antonescu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Durruma Andiamendia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Pepe Zerolo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Durruma Andiamendia.