Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Hércules C.F (1598903) - Fc Villarobledos (1430707) » 544849478: T48/J12/X

Liga 544849478 Información oficial sobre el partido 544849478 en Hattrick

16.01.2016 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / X.40 (96123)

Real Hércules C.F Alineación oficial del equipo 'Real Hércules C.F' en el partido 2 - 1 Fc Villarobledos Alineación oficial del equipo 'Fc Villarobledos' en el partido
José Remacha (43') 1 - 0
1 - 1 Diego Golpillanes (44')
Toni Manzanedo (66') 2 - 1
Real Hércules C.F Alineación oficial del equipo 'Real Hércules C.F' en el partido 2 - 1 Fc Villarobledos Alineación oficial del equipo 'Fc Villarobledos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Hércules C.F Alineación oficial del equipo 'Real Hércules C.F' en el partido 1 - 3 Fc Villarobledos Alineación oficial del equipo 'Fc Villarobledos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Hércules C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 l'àrbitre va premiar Hércules amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. José Remacha va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hércules. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Toni Manzanedo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Toni Manzanedo gairebé va marcar per a Hércules des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): William Armas va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Hércules es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Eduardo Calser de Hércules va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Toni Manzanedo va prendre el seu rol al minut 33.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Toni Manzanedo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Fc Villarobledos

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Diego Golpillanes va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Patricio Vargas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Arturo Utrillas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Pablo Goicoerroeta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 51 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Es duien 64 minuts de partit jugats quan Santiago Sánchez Peralta va estar a punt de posar per davant a FCV amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ondino Narváez va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pere Antoni Asensi de FCV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Golpillanes de FCV va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Santiago Menga.