Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic_Club_de_Bilbao. (798823) - EKIPO NUEVO MONTERCARLO LAURA CAMPEONES (1436010) » 544842982: T48/J13/IX

Liga 544842982 Información oficial sobre el partido 544842982 en Hattrick

23.01.2016 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / IX.1972 (177467)

Athletic_Club_de_Bilbao. Alineación oficial del equipo 'Athletic_Club_de_Bilbao.' en el partido 3 - 2 EKIPO NUEVO MONTERCARLO LAURA CAMPEONES Alineación oficial del equipo 'EKIPO NUEVO MONTERCARLO LAURA CAMPEONES' en el partido
0 - 1 Ignasi Farriols (22')
Mouslim Lamini (54') 1 - 1
1 - 2 Fortià Griera (60')
Eloy Gozalbo (77') 2 - 2
Joaquín Galalón (78') 3 - 2
Athletic_Club_de_Bilbao. Alineación oficial del equipo 'Athletic_Club_de_Bilbao.' en el partido 3 - 2 EKIPO NUEVO MONTERCARLO LAURA CAMPEONES Alineación oficial del equipo 'EKIPO NUEVO MONTERCARLO LAURA CAMPEONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic_Club_de_Bilbao. Alineación oficial del equipo 'Athletic_Club_de_Bilbao.' en el partido 3 - 0 EKIPO NUEVO MONTERCARLO LAURA CAMPEONES Alineación oficial del equipo 'EKIPO NUEVO MONTERCARLO LAURA CAMPEONES' en el partido
Tiene un resultado normal 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic_Club_de_Bilbao.

Goles Goles

  • 110 Minuto 54 (Gol de falta): Al minut 54, Athletic_Club_de_Bi van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Mouslim Lamini va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Passat el minut 77 de joc, Eloy Gozalbo facilitava les coses al Athletic_Club_de_Bi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Athletic_Club_de_Bi va ser Joaquín Galalón.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Alejandro Erosa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic_Club_de_Bi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Athletic_Club_de_Bi enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Silva Haro va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Abdelbassit Sihami era fer passades de llarga distància. Al minut 68 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Eloy Gozalbo però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Jimeno Caballer de Athletic_Club_de_Bi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): Pedro Silva Haro va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eloy Gozalbo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Athletic_Club_de_Bi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Adexe Almanzora no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Concetto Amigoni al camp.

EKIPO NUEVO MONTERCARLO LAURA CAMPEONES

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): MONTERCARLO agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ignasi Farriols amb mestria.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fortià Griera que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a MONTERCARLO.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): José Javier Canellas de MONTERCARLO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alfredo Endemaño, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alfredo Endemaño va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Javier Canellas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignasi Farriols de MONTERCARLO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Fortià Griera de MONTERCARLO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Fortià Griera de MONTERCARLO es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.