Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real betis balopié (1432969) - zatolin (776646) » 544840150: T48/J6/IX

Liga 544840150 Información oficial sobre el partido 544840150 en Hattrick

05.12.2015 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / IX.1922 (177417)

real betis balopié Alineación oficial del equipo 'real betis balopié' en el partido 1 - 2 zatolin Alineación oficial del equipo 'zatolin' en el partido
Josep David Solà (42') 1 - 0
1 - 1 Pedro Vinuesa (57')
1 - 2 Gorgozola Autrán (58')
real betis balopié Alineación oficial del equipo 'real betis balopié' en el partido 1 - 2 zatolin Alineación oficial del equipo 'zatolin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real betis balopié Alineación oficial del equipo 'real betis balopié' en el partido 1 - 2 zatolin Alineación oficial del equipo 'zatolin' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,8 % 5,0 % 75,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real betis balopié

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de balopié eren letals, i Josep David Solà va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): balopié va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rodrigo Villabel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Joan Carles Angelat.
  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): balopié va ser a punt de marcar al minut 10, quan el seu jugador Aton Galtzagorta va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rubén Portillo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Rodrigo Villabel estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del balopié puguin veure en Abel Custurer jugant de nou; ja que al minut 37 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Fernando Abad García el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Passats 65 minuts de joc, en Esteban Calva de balopié va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Aton Galtzagorta no era cap impediment.

zatolin

Goles Goles

  • 160 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57 del partit, Pedro Vinuesa va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 58, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gorgozola Autrán es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Gorgozola Autrán, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 80 per Pedro Vinuesa va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Vinuesa de zatolin es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 51 (Tirita): Al minut 51, Teodosio Sañudo de zatolin es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.