Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drinki Whisky C.F. (1589118) - FCSant adria del besos (120016) » 544834223: T48/J7/IX

Liga 544834223 Información oficial sobre el partido 544834223 en Hattrick

12.12.2015 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / IX.1816 (177311)

Drinki Whisky C.F. Alineación oficial del equipo 'Drinki Whisky C.F.' en el partido 2 - 0 FCSant adria del besos Alineación oficial del equipo 'FCSant adria del besos' en el partido
Ricard Tramuns (27') 1 - 0
Teofilo García de Assiaín (39') 2 - 0
Drinki Whisky C.F. Alineación oficial del equipo 'Drinki Whisky C.F.' en el partido 2 - 0 FCSant adria del besos Alineación oficial del equipo 'FCSant adria del besos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drinki Whisky C.F. Alineación oficial del equipo 'Drinki Whisky C.F.' en el partido 2 - 2 FCSant adria del besos Alineación oficial del equipo 'FCSant adria del besos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,9 % 33,1 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drinki Whisky C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Ricard Tramuns va donar a Drinki un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Drinki va aconseguir el 2 - 0 quan Teofilo García de Assiaín va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Drinki va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Teofilo García de Assiaín, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Lee Carruthers gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paco Lapeña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jeroni Sanarau de Drinki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Gabri Bellmunt de Drinki va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Antonio Simón va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Drinki va fer una substitució al minut 71. Próspero Suárez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Julio Medina Bernal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Lee Carruthers estava fent un bon partit.

FCSant adria del besos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): FCSant va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Ignacio Cegastia va quedar-se sol davant el porter Dàvid Orobitg, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Sanz del Prado va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aimar Mendietabeitia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sergio Mansur estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 62 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ramon Subirana amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.