Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chaparral Team (436979) - ese cai (1593745) » 544827484: T48/J2/IX

Liga 544827484 Información oficial sobre el partido 544827484 en Hattrick

07.11.2015 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / IX.1696 (177191)

Chaparral Team Alineación oficial del equipo 'Chaparral Team' en el partido 3 - 3 ese cai Alineación oficial del equipo 'ese cai' en el partido
0 - 1 Gabriel-Cristian Bălşeanu (4')
0 - 2 Ganeko Karasatorre (23')
Alfonso Fernández Grandoso (40') 1 - 2
1 - 3 Óscar Calleja (48')
Pedro Villaruel (76') 2 - 3
Óscar Pimentel (77') 3 - 3
Chaparral Team Alineación oficial del equipo 'Chaparral Team' en el partido 3 - 3 ese cai Alineación oficial del equipo 'ese cai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Chaparral Team Alineación oficial del equipo 'Chaparral Team' en el partido 3 - 6 ese cai Alineación oficial del equipo 'ese cai' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chaparral Team

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Chaparral no perdien la fe, i al minut 40 del partit, Alfonso Fernández Grandoso va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pedro Villaruel de Chaparral va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Chaparral una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Óscar Pimentel, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Chaparral va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 27 que Alberto Quesada Vera no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Pedro Villaruel va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alfonso Fernández Grandoso no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Alfonso Fernández Grandoso va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Chaparral estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 65 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Chaparral puguin veure en Alfonso Fernández Grandoso jugant de nou; ja que al minut 65 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Óscar Pimentel el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ignacio Valdés Ozores no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

ese cai

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, ese es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gabriel-Cristian Bălşeanu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 23, ese va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ganeko Karasatorre.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al ese per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 48. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Óscar Calleja. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Raúl Oriol va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Marcos Artigas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Manolo Espinales va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Yapci Ferroso després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manolo Espinales va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Yapci Ferroso de ese va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Real Gómez de ese la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Sergio Real Gómez no era cap impediment.