Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

toma salamicon (441750) - Wonderkiddos (437484) » 544826569: T48/J11/IX

Liga 544826569 Información oficial sobre el partido 544826569 en Hattrick

09.01.2016 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / IX.1679 (177174)

toma salamicon Alineación oficial del equipo 'toma salamicon' en el partido 4 - 1 Wonderkiddos Alineación oficial del equipo 'Wonderkiddos' en el partido
0 - 1 Alberto Lavado (7')
Alexandru Stan (32') 1 - 1
Argi Aranasuso (36') 2 - 1
Alexandru Stan (68') 3 - 1
Antonio Salcedo (82') 4 - 1
toma salamicon Alineación oficial del equipo 'toma salamicon' en el partido 4 - 1 Wonderkiddos Alineación oficial del equipo 'Wonderkiddos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
toma salamicon Alineación oficial del equipo 'toma salamicon' en el partido 4 - 0 Wonderkiddos Alineación oficial del equipo 'Wonderkiddos' en el partido
Tiene un resultado normal 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

toma salamicon

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Alexandru Stan de salamicon empatava el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Argi Aranasuso, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Alexandru Stan de salamicon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de salamicon va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Antonio Salcedo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El salamicon va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Antonio Salcedo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Richi Laso no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Salcedo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Salcedo de salamicon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 13 (Tirita (médico)): Rafael Rosillo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de salamicon es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Rafael Rosillo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jacobo Guecho.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Miquel Adell de salamicon va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Stephen Bradley va prendre el seu rol al minut 87.

Wonderkiddos

Goles Goles

  • 105 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Rafael Yurre va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Alberto Lavado va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Wonderkiddos posava el marcador 0 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Raúl Maestre sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Ahamdanech de Wonderkiddos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Diego Cacera de Wonderkiddos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Wonderkiddos va fer una substitució al minut 35. Garbixo Otalora va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raúl Maestre.