Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

E.L.I.O Antonio De Nebrija (1592496) - La Armada Invencible II (1334524) » 544822824: T48/J13/IX

Liga 544822824 Información oficial sobre el partido 544822824 en Hattrick

23.01.2016 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / IX.1612 (177107)

E.L.I.O Antonio De Nebrija Alineación oficial del equipo 'E.L.I.O Antonio De Nebrija' en el partido 3 - 1 La Armada Invencible II Alineación oficial del equipo 'La Armada Invencible II' en el partido
Igotz Zabalaiturriotz (33') 1 - 0
Raúl Camprodón (37') 2 - 0
2 - 1 Manuel Menchero (42')
Igotz Zabalaiturriotz (55') 3 - 1
E.L.I.O Antonio De Nebrija Alineación oficial del equipo 'E.L.I.O Antonio De Nebrija' en el partido 3 - 1 La Armada Invencible II Alineación oficial del equipo 'La Armada Invencible II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
E.L.I.O Antonio De Nebrija Alineación oficial del equipo 'E.L.I.O Antonio De Nebrija' en el partido 1 - 4 La Armada Invencible II Alineación oficial del equipo 'La Armada Invencible II' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.L.I.O Antonio De Nebrija

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Dalmacio Cela va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 33 de joc. Igotz Zabalaiturriotz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del E.L.I.O va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raúl Camprodón, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Igotz Zabalaiturriotz va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raúl Camprodón va rematar alt.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Madani Eachami, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Martínez Luna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Raúl Camprodón va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

La Armada Invencible II

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Manuel Menchero de Invencible després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Diego Sánchez Lagos va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Antón Benedetto no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 65 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Manuel Menchero amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Miguel Vizmanos va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Vizmanos de Invencible la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Acorán Ganoya no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.