Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DreamxTeamx (1599349) - The Manchester United TMU (434964) » 544813745: T48/J12/IX

Liga 544813745 Información oficial sobre el partido 544813745 en Hattrick

16.01.2016 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / IX.1450 (176945)

DreamxTeamx Alineación oficial del equipo 'DreamxTeamx' en el partido 0 - 1 The Manchester United TMU Alineación oficial del equipo 'The Manchester United TMU' en el partido
0 - 1 Evandro Girardi (85')
DreamxTeamx Alineación oficial del equipo 'DreamxTeamx' en el partido 0 - 1 The Manchester United TMU Alineación oficial del equipo 'The Manchester United TMU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DreamxTeamx Alineación oficial del equipo 'DreamxTeamx' en el partido 3 - 2 The Manchester United TMU Alineación oficial del equipo 'The Manchester United TMU' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,7 % 12,9 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DreamxTeamx

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Salomón Quiñones va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DreamxTeamx se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): DreamxTeamx va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Julio Sedano en un 1 contra 1 amb el porter Rafael Guisla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joaquín Rangel va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Rafael Guisla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Jato de DreamxTeamx amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Machimbarrena de DreamxTeamx la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Manchester United TMU

Goles Goles

  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Soriano Botín Descalzo encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Evandro Girardi només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diego Iglesias Cano es va comportar com un juvenil al minut 38 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DreamxTeamx. La jugada d'estratègia del Manchester per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Abdessalam Sabbar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Abdessalam Sabbar va marcar al minut 42 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): El jugador de Manchester Legazpi Artolatxipi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Omar Sqalli va entrar en el seu lloc.