Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kimichurri (1335248) - Sociedad Deportiva Podones (1337506) » 544813115: T48/J8/IX

Liga 544813115 Información oficial sobre el partido 544813115 en Hattrick

19.12.2015 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / IX.1439 (176934)

kimichurri Alineación oficial del equipo 'kimichurri' en el partido 2 - 6 Sociedad Deportiva Podones Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Podones' en el partido
0 - 1 Terencio Bua (16')
0 - 2 Francisco Chunta (27')
Josué Gallón (28') 1 - 2
1 - 3 Francisco Chunta (30')
1 - 4 Francisco Chunta (60')
Ignacio Celada (68') 2 - 4
2 - 5 Joaquín Roxas (81')
2 - 6 Mauro Chaparris (85')
kimichurri Alineación oficial del equipo 'kimichurri' en el partido 2 - 6 Sociedad Deportiva Podones Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Podones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
kimichurri Alineación oficial del equipo 'kimichurri' en el partido 5 - 3 Sociedad Deportiva Podones Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Podones' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,4 % 13,2 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kimichurri

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): El kimichurri no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Josué Gallón es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Celada de kimichurri va fer un bon esprint per escapar-se de Francisco Chunta i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 4. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Meléndez va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Jaume Llitrà va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Josué Gallón de kimichurri es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 69, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Josué Gallón va disposar d'una bona oportunitat al minut 82, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Gallo.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rafael Vitre va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Augusto Micozzi.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): kimichurri es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Augusto Micozzi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mickey Barclay al camp.

Sociedad Deportiva Podones

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Terencio Bua va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Passaven 27 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Francisco Chunta va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Deportiva per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 30. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Francisco Chunta. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Deportiva va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Francisco Chunta, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joaquín Roxas va augmentar l'avantatge de Deportiva a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Francisco Chunta va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Mauro Chaparris va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Deportiva posava el marcador 2 a 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Mauro Chaparris quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Augusto Micozzi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Mauro Chaparris va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Yepes de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Terencio Bua de Deportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Chaparris de Deportiva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones