Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Faliyos De San Roke C. F. (1419392) - amigosdrmourinho (1592550) » 544795264: T48/J11/IX

Liga 544795264 Información oficial sobre el partido 544795264 en Hattrick

09.01.2016 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / IX.1120 (176615)

Faliyos De San Roke C. F. Alineación oficial del equipo 'Faliyos De San Roke C. F.' en el partido 0 - 1 amigosdrmourinho Alineación oficial del equipo 'amigosdrmourinho' en el partido
0 - 1 Ignacio Folcras (82')
Faliyos De San Roke C. F. Alineación oficial del equipo 'Faliyos De San Roke C. F.' en el partido 0 - 1 amigosdrmourinho Alineación oficial del equipo 'amigosdrmourinho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Faliyos De San Roke C. F. Alineación oficial del equipo 'Faliyos De San Roke C. F.' en el partido 3 - 1 amigosdrmourinho Alineación oficial del equipo 'amigosdrmourinho' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Faliyos De San Roke C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Faliyos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Alberto Agraït, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Borras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En John Oberle del Faliyos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Faliyos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Huyarramendia en un 1 contra 1 amb el porter Eduardo Galdeano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Danél Martel de Faliyos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): John Oberle ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Waniss Sabri no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a José Huyarramendia.

amigosdrmourinho

Goles Goles

  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): amigosdrmourinho agafava avantatge al minut 82 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ignacio Folcras amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Pedro Cabra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Treviño no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): David Treviño va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Cabra va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Acaimo Guridi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Fidel Payeras va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eduardo Galdeano. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Doroteu Cambas de amigosdrmourinho va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Víctor Macias Ramírez va entrar en el seu lloc.