Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Faliyos De San Roke C. F. (1419392) - ocruceiro (1581401) » 544795257: T48/J9/IX

Liga 544795257 Información oficial sobre el partido 544795257 en Hattrick

26.12.2015 15:45:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / IX.1120 (176615)

Faliyos De San Roke C. F. Alineación oficial del equipo 'Faliyos De San Roke C. F.' en el partido 9 - 0 ocruceiro Alineación oficial del equipo 'ocruceiro' en el partido
John Oberle (2') 1 - 0
Danél Martel (5') 2 - 0
John Oberle (22') 3 - 0
Sergio Borras (24') 4 - 0
Raúl Galindo (26') 5 - 0
Raúl Alberto Agraït (34') 6 - 0
Raúl Alberto Agraït (67') 7 - 0
Raúl Galindo (83') 8 - 0
Iliya Ninov (88') 9 - 0
Faliyos De San Roke C. F. Alineación oficial del equipo 'Faliyos De San Roke C. F.' en el partido 9 - 0 ocruceiro Alineación oficial del equipo 'ocruceiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Faliyos De San Roke C. F. Alineación oficial del equipo 'Faliyos De San Roke C. F.' en el partido 6 - 1 ocruceiro Alineación oficial del equipo 'ocruceiro' en el partido
Tiene bastante suerte 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Faliyos De San Roke C. F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Faliyos s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en John Oberle per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 5 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Danél Martel va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 5 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. John Oberle es va introduir dins la defensa central al minut 22, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jorge Jándula és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Sergio Borras perquè aconseguís el 4 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Faliyos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Raúl Galindo va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Faliyos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Raúl Alberto Agraït va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 6 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Faliyos a 7 - 0. Raúl Alberto Agraït va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ocruceiro. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raúl Galindo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Faliyos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 8 - 0 arribava al minut 83.
  • 117 Minuto 88 (Gol evento especial cansancio): Un Raúl Egea visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Faliyos Iliya Ninov que, sol davant el porter, va deixar el marcador 9 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet John Oberle va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Jorge Jándula una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Joaquim Payarol va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Borras va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en John Oberle.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Faliyos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que John Oberle no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iliya Ninov al camp.

ocruceiro

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ocruceiro van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Elia va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Paco Rovira de ocruceiro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Elia de ocruceiro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.