Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ac Malvinas (491330) - Real Montederramo F.C. (801612) » 544783888: T48/J9/IX

Liga 544783888 Información oficial sobre el partido 544783888 en Hattrick

26.12.2015 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / IX.917 (61188)

Ac Malvinas Alineación oficial del equipo 'Ac Malvinas' en el partido 3 - 2 Real Montederramo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Montederramo F.C.' en el partido
Sergio Ereño (65') 1 - 0
1 - 1 Martí Borredà (69')
Armando Zarzosa (81') 2 - 1
Francisco José Español (82') 3 - 1
3 - 2 Alejandro Osorio Ulloa (85')
Ac Malvinas Alineación oficial del equipo 'Ac Malvinas' en el partido 3 - 2 Real Montederramo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Montederramo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ac Malvinas Alineación oficial del equipo 'Ac Malvinas' en el partido 2 - 0 Real Montederramo F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Montederramo F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ac Malvinas

Goles Goles

  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Malvinas va ser Sergio Ereño.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Armando Zarzosa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Malvinas.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Malvinas i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 82 minuts de joc. Mentre en Francisco José Español el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En 苗 (Miao) 文杰 (Wenjie) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Malvinas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Víctor Donvela del Malvinas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Malvinas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Orlando Valdeliso va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco José Español va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Després de 73 minuts, Malvinas va veure com el seu jugador Saúl Roldán havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Carlos Alberto Alvarado entraria per ocupar el seu lloc.

Real Montederramo F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Martí Borredà va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jonathan Pinilla.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Montederramo van mostrar una bona compenetració quan al minut 85 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Alejandro Osorio Ulloa va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Castro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Montederramo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Antoni Adroher, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 40 però la pilota va sortir lleugerament desviada.