Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MaverickFc (486251) - kaiser getafe (1578765) » 544778039: T48/J3/IX

Liga 544778039 Información oficial sobre el partido 544778039 en Hattrick

14.11.2015 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / IX.813 (61084)

MaverickFc Alineación oficial del equipo 'MaverickFc' en el partido 2 - 0 kaiser getafe Alineación oficial del equipo 'kaiser getafe' en el partido
Tedo Leizegui (3') 1 - 0
Aiert Billela (57') 2 - 0
MaverickFc Alineación oficial del equipo 'MaverickFc' en el partido 2 - 0 kaiser getafe Alineación oficial del equipo 'kaiser getafe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MaverickFc Alineación oficial del equipo 'MaverickFc' en el partido 5 - 1 kaiser getafe Alineación oficial del equipo 'kaiser getafe' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaverickFc

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va premiar MaverickFc amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Tedo Leizegui va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del kaiser. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aiert Billela la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MaverickFc es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Lyudmil Katzarski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lyudmil Katzarski va rematar alt.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Lyudmil Katzarski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Castejón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de MaverickFc, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Eduardo Osorio Rojas va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

kaiser getafe

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Álvaro Serrat al minut 18 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El kaiser creava perill des de la dreta al minut 27, però en Mauro Buelga, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Lleonard Bover desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 75 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Lleonard Bover amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zósimo Montes Sanz.