Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valdemordor (121177) - Sarkeros F.C. (1594361) » 544760545: T48/J12/IX

Liga 544760545 Información oficial sobre el partido 544760545 en Hattrick

16.01.2016 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / IX.500 (60771)

valdemordor Alineación oficial del equipo 'valdemordor' en el partido 1 - 4 Sarkeros F.C. Alineación oficial del equipo 'Sarkeros F.C.' en el partido
0 - 1 Salva Serra (2')
Josep Oriol Chàfer (25') 1 - 1
1 - 2 Salva Serra (29')
1 - 3 Manel Montalat (36')
1 - 4 Fernando Macías Casado (51')
valdemordor Alineación oficial del equipo 'valdemordor' en el partido 1 - 4 Sarkeros F.C. Alineación oficial del equipo 'Sarkeros F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
valdemordor Alineación oficial del equipo 'valdemordor' en el partido 2 - 2 Sarkeros F.C. Alineación oficial del equipo 'Sarkeros F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valdemordor

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al valdemordor una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Josep Oriol Chàfer, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Joan Ragué va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del valdemordor van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Eutelo Biduido, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Diego Lombera va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Joan Ragué de valdemordor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 22 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 22 va fer que Ramón Calzadilla de valdemordor hagués d'abandonar el terreny de joc. Martín Reinares va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Galo Alta de valdemordor va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Antonio Ventosa va entrar en el seu lloc.

Sarkeros F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Salva Serra va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan Salva Serra va posar els visitants Sarkeros per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Manel Montalat va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, un xut de Fernando Macías Casado des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Rubén Colmenero Martínez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 3 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sarkeros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Fernando Macías Casado es va quedar sol davant del porter, al minut 7. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Passats 71 minuts de joc, en Florin-Andrei Băltean de Sarkeros va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Manel Montalat que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.