Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los sorianos (1420494) - valdemordor (121177) » 544760530: T48/J8/IX

Liga 544760530 Información oficial sobre el partido 544760530 en Hattrick

19.12.2015 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / IX.500 (60771)

los sorianos Alineación oficial del equipo 'los sorianos' en el partido 0 - 2 valdemordor Alineación oficial del equipo 'valdemordor' en el partido
0 - 1 Diego Lombera (31')
0 - 2 Josep Oriol Chàfer (33')
los sorianos Alineación oficial del equipo 'los sorianos' en el partido 0 - 2 valdemordor Alineación oficial del equipo 'valdemordor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los sorianos Alineación oficial del equipo 'los sorianos' en el partido 1 - 1 valdemordor Alineación oficial del equipo 'valdemordor' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,5 % 19,5 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los sorianos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): sorianos va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Alessandro Tosto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a sorianos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Huerta, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): sorianos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Javier Hurtado de Mendoza des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Welfhard Neckarelz de sorianos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87 de partit, Welfhard Neckarelz de sorianos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

valdemordor

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): valdemordor agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Diego Lombera amb mestria.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del valdemordor van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josep Oriol Chàfer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Salbatore Otxobarrena, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Salbatore Otxobarrena va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Galo Alta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. valdemordor va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Ragué de valdemordor es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.