Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Freedom Catalonia (436593) - juventud de torrejon (1432212) » 544757184: T48/J11/IX

Liga 544757184 Información oficial sobre el partido 544757184 en Hattrick

09.01.2016 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / IX.440 (60711)

Freedom Catalonia Alineación oficial del equipo 'Freedom Catalonia' en el partido 3 - 5 juventud de torrejon Alineación oficial del equipo 'juventud de torrejon' en el partido
0 - 1 Álvaro del Álamo (14')
Ruperto Valle Pérez (27') 1 - 1
1 - 2 Joan Remolins (40')
1 - 3 Joan Remolins (43')
Arnau Ambròs (79') 2 - 3
Ruperto Valle Pérez (82') 3 - 3
3 - 4 Vidal Crestelo (85')
3 - 5 Álvaro del Álamo (86')
Freedom Catalonia Alineación oficial del equipo 'Freedom Catalonia' en el partido 3 - 5 juventud de torrejon Alineación oficial del equipo 'juventud de torrejon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Freedom Catalonia Alineación oficial del equipo 'Freedom Catalonia' en el partido 3 - 1 juventud de torrejon Alineación oficial del equipo 'juventud de torrejon' en el partido
Tiene un resultado normal 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Freedom Catalonia

Goles Goles

  • 110 Minuto 27 (Gol de falta): L'empat per part de Catalonia va arribar al minut 27 quan Ruperto Valle Pérez va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Arnau Ambròs es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 114 Minuto 82 (Gol de penalti): Després de 82 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Catalonia, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ruperto Valle Pérez de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jordi Oliveras va intentar anar-se'n per velocitat al minut 41 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Catalonia van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Ruperto Valle Pérez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al 44, Ruperto Valle Pérez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Óscar Pradas Veredas. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Francisco Chaca no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Julio César Vásquez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Oliveras de Catalonia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

juventud de torrejon

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Álvaro Del Álamo va posar els visitants juventud per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joan Remolins va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Joan Remolins va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip juventud va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vidal Crestelo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 4.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Álvaro Del Álamo va augmentar l'avantatge de juventud a 3 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Francisco Vivo es va quedar sol davant del porter, al minut 42. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Javier Mones al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones