Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

benito camelas pelotas (434563) - J.S.ElCano F.C. (47435) » 544757018: T48/J12/IX

Liga 544757018 Información oficial sobre el partido 544757018 en Hattrick

16.01.2016 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / IX.437 (60708)

benito camelas pelotas Alineación oficial del equipo 'benito camelas pelotas' en el partido 1 - 2 J.S.ElCano F.C. Alineación oficial del equipo 'J.S.ElCano F.C.' en el partido
Mauro Sorzano (36') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Astola (38')
1 - 2 Mirete Campoamor (50')
benito camelas pelotas Alineación oficial del equipo 'benito camelas pelotas' en el partido 1 - 2 J.S.ElCano F.C. Alineación oficial del equipo 'J.S.ElCano F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
benito camelas pelotas Alineación oficial del equipo 'benito camelas pelotas' en el partido 3 - 2 J.S.ElCano F.C. Alineación oficial del equipo 'J.S.ElCano F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benito camelas pelotas

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Adam Estenaga va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 36 de joc. Mauro Sorzano es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En 雷 (Lei) 廷盛 (Tingsheng) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a camelas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Santos-Guzmán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Sorzano de camelas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

J.S.ElCano F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Ignacio Astola va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de J.S.ElCano i marcant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mirete Campoamor que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a J.S.ElCano.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ignacio Rodríguez Mazo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Ignacio Zárate quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Illart Bidaetxea, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Zárate de J.S.ElCano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Sadurní Ràfols va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.