Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo__ (1460429) - Pillin Lee F.C. (798680) » 544750611: T48/J6/IX

Liga 544750611 Información oficial sobre el partido 544750611 en Hattrick

05.12.2015 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / IX.323 (60594)

Dinamo__ Alineación oficial del equipo 'Dinamo__' en el partido 2 - 2 Pillin Lee F.C. Alineación oficial del equipo 'Pillin Lee F.C.' en el partido
Víctor Montero (37') 1 - 0
1 - 1 Honorio Azurmendi (38')
Víctor Torres Fontes (44') 2 - 1
2 - 2 Víctor Honorato (82')
Dinamo__ Alineación oficial del equipo 'Dinamo__' en el partido 2 - 2 Pillin Lee F.C. Alineación oficial del equipo 'Pillin Lee F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dinamo__ Alineación oficial del equipo 'Dinamo__' en el partido 2 - 4 Pillin Lee F.C. Alineación oficial del equipo 'Pillin Lee F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,4 % 64,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo__

Goles Goles

  • 136 Minuto 37 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Diego Pérez Gil es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Víctor Montero per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 37 passava a ser 1 - 0.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Corria el minut 44 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Víctor Torres Fontes, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Montero va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Adolfo Toca va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Benedicto Ventura Rodríguez gairebé va marcar per a Dinamo__ des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Dinamo__ va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Atanas Kotev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adolfo Toca.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87, Víctor Montero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Víctor Torres Fontes de Dinamo__ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Román Salvador de Dinamo__ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benedicto Ventura Rodríguez de Dinamo__ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Víctor Torres Fontes ocupà el lloc d'en Felipe Valero al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de Dinamo__ quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Dinamo__ va fer una substitució al minut 44. Víctor Torres Fontes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Román Salvador.

Pillin Lee F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pillin van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Honorio Azurmendi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Víctor Honorato marqués l'empat. Al minut 82 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Martín Domínguez per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Pillin va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jaime Quesada es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Pillin van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Mike Cregan no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Honorio Azurmendi de Pillin es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio Donaire.