Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

murcielago naranja (123203) - cantillos (1585265) » 544750520: T48/J11/IX

Liga 544750520 Información oficial sobre el partido 544750520 en Hattrick

09.01.2016 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / IX.321 (60592)

murcielago naranja Alineación oficial del equipo 'murcielago naranja' en el partido 1 - 4 cantillos Alineación oficial del equipo 'cantillos' en el partido
Juan Blanco (8') 1 - 0
1 - 1 Miguel Montes (36')
1 - 2 Alvarado Padilla (66')
1 - 3 Cebrià Ballester (69')
1 - 4 David Tresserras (72')
murcielago naranja Alineación oficial del equipo 'murcielago naranja' en el partido 1 - 4 cantillos Alineación oficial del equipo 'cantillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
murcielago naranja Alineación oficial del equipo 'murcielago naranja' en el partido 1 - 5 cantillos Alineación oficial del equipo 'cantillos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

murcielago naranja

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del murcielago contenien la respiració mentre en Juan Blanco s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): murcielago va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Blanco en un 1 contra 1 amb el porter Leonardo Laso, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Blanco va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Leonardo Laso va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Luis Jorge Vázquez Chavarri del murcielago ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Blanco de murcielago es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a César Viguera després que el jugador de murcielago li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Cebadilla de murcielago es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jairo Humberto Junco de murcielago va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

cantillos

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): cantillos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 36, quan Miguel Montes va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): cantillos agafava avantatge al minut 66 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alvarado Padilla amb mestria.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cebrià Ballester, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, cantillos va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser David Tresserras, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): cantillos va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Cebrià Ballester que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Juan Alfredo Balay va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lizer Martínez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Miguel Montes de cantillos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 49, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sergio Corona es va comportar com un juvenil al minut 67 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Félix Caballer no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alvarado Padilla va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.