Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BOBADILLA C.F (310799) - MLK Poeni CATS (772896) » 544750108: T48/J6/IX

Liga 544750108 Información oficial sobre el partido 544750108 en Hattrick

05.12.2015 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / IX.314 (60585)

BOBADILLA C.F Alineación oficial del equipo 'BOBADILLA C.F' en el partido 1 - 3 MLK Poeni CATS Alineación oficial del equipo 'MLK Poeni CATS' en el partido
0 - 1 Fernando Portillo (30')
0 - 2 邓 (Deng) 舜景 (Shunjing) (69')
Marcos Francisco Grava (78') 1 - 2
1 - 3 Damon Moore (81')
BOBADILLA C.F Alineación oficial del equipo 'BOBADILLA C.F' en el partido 1 - 3 MLK Poeni CATS Alineación oficial del equipo 'MLK Poeni CATS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BOBADILLA C.F Alineación oficial del equipo 'BOBADILLA C.F' en el partido 1 - 2 MLK Poeni CATS Alineación oficial del equipo 'MLK Poeni CATS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BOBADILLA C.F

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de BOBADILLA van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Marcos Francisco Grava en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Luis Alberto Lapuente Mínguez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BOBADILLA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Alejandro Ruiz Vadillo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Marcos Francisco Grava va enviar un xut des de 40 metres al minut 56, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

MLK Poeni CATS

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Elodio Raimundez va anar a parar al cap de Fernando Portillo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Poeni el 0 - 1.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): 邓 (Deng) 舜景 (Shunjing) de Poeni va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Damon Moore va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Poeni va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Guillermo Planelles va desviar el xut final de Lucian Dragomirescu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, el Poeni va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Santiago Encinas s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Fernando Trevijano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Guillermo Planelles, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elodio Raimundez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Santiago Encinas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Javián Casademunt no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.