Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Einadaptats PPCC (1434063) - FC Los Sin Techo (1339569) » 544747467: T48/J3/IX

Liga 544747467 Información oficial sobre el partido 544747467 en Hattrick

14.11.2015 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / IX.267 (60538)

Einadaptats PPCC Alineación oficial del equipo 'Einadaptats PPCC' en el partido 4 - 2 FC Los Sin Techo Alineación oficial del equipo 'FC Los Sin Techo' en el partido
0 - 1 Teodor Brătianu (22')
Marcelo Val Gómez (29') 1 - 1
Carlos Celayarán (40') 2 - 1
Adolfo Iriarte (41') 3 - 1
3 - 2 Gonzalo Dioayuda (44')
Marcelo Val Gómez (81') 4 - 2
Einadaptats PPCC Alineación oficial del equipo 'Einadaptats PPCC' en el partido 4 - 2 FC Los Sin Techo Alineación oficial del equipo 'FC Los Sin Techo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Einadaptats PPCC Alineación oficial del equipo 'Einadaptats PPCC' en el partido 3 - 6 FC Los Sin Techo Alineación oficial del equipo 'FC Los Sin Techo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,3 % 8,2 % 69,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Einadaptats PPCC

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Marcelo Val Gómez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 29, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de EINA PPCC va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Carlos Celayarán, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41 en Adolfo Iriarte va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan EINA PPCC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marcelo Val Gómez des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Damián Ortega Aguilar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jordi Aulinas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 205 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): EINA PPCC va estar a punt de marcar quan Carlos Celayarán va fer una passada impressionant a Jordi Aulinas, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Toño Ruiz Corona va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuele De Francesco de EINA PPCC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Manuele De Francesco de EINA PPCC per doble groga al minut 38.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillermo Loscos de EINA PPCC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Victor Andriţoiu de EINA PPCC es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.

FC Los Sin Techo

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Techo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Teodor Brătianu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 44 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Gonzalo Dioayuda.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Teodor Brătianu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cirilio Ibartola, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Damián Ortega Aguilar va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Cirilio Ibartola.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 44 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Teodor Brătianu va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 59, en un 1 contra 1 amb el porter, però Cirilio Ibartola va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Massimo Vergine des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Gonzalo Dioayuda va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Cirilio Ibartola va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Massimo Vergine de Techo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Aitame Churruca de Techo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Massimo Vergine se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Techo David Reguero va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Aitame Churruca va entrar en el seu lloc.