Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Los Cracks (1434037) - RAKEL_MARIAJOSE_CAMPEONAS (1339742) » 544746993: T48/J12/IX

Liga 544746993 Información oficial sobre el partido 544746993 en Hattrick

16.01.2016 15:40:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / IX.258 (60529)

F.C Los Cracks Alineación oficial del equipo 'F.C Los Cracks' en el partido 3 - 0 RAKEL_MARIAJOSE_CAMPEONAS Alineación oficial del equipo 'RAKEL_MARIAJOSE_CAMPEONAS' en el partido
Lucas Moncada Maza (49') 1 - 0
Ricardo Viguri (57') 2 - 0
Ricardo Viguri (65') 3 - 0
F.C Los Cracks Alineación oficial del equipo 'F.C Los Cracks' en el partido 3 - 0 RAKEL_MARIAJOSE_CAMPEONAS Alineación oficial del equipo 'RAKEL_MARIAJOSE_CAMPEONAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Los Cracks Alineación oficial del equipo 'F.C Los Cracks' en el partido 4 - 1 RAKEL_MARIAJOSE_CAMPEONAS Alineación oficial del equipo 'RAKEL_MARIAJOSE_CAMPEONAS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Los Cracks

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Cracks, atacant per l'esquerra al minut 49, va aprofitar el magnífic llançament de Lucas Moncada Maza per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Cracks va aconseguir el 2 - 0 quan Ricardo Viguri va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Cracks va augmentar la diferència quan Ricardo Viguri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Manuel Iñiguez Lafuente va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cracks se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcos Cologán va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Manuel Iñiguez Lafuente va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rafael Moncada Luna rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Ricardo Viguri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Llàtzer Picornell va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Moncada Luna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Angel Stavrev va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Joan Albert Juanola.

RAKEL_MARIAJOSE_CAMPEONAS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): RAKEL_MARIAJOSE_CAM van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Ishmael Bellwood va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Joan Albert Juanola va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Guedeja de RAKEL_MARIAJOSE_CAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marian Beloiu de RAKEL_MARIAJOSE_CAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.